Behandelcentrum Spataderen

Printervriendelijke versie

Ons moderne Behandelcentrum is van alle gemakken voorzien. U wordt er gastvrij ontvangen door onze deskundige en betrokken medewerkers. Nadat u zich heeft gemeld bij de balie van het Behandelcentrum, wordt u naar de gezamenlijke voor- en nazorgruimte begeleid.

    

Faciliteiten in het Behandelcentrum

Bij de balie kunt u gebruik maken van de kluisjes om uw spullen veilig in op te bergen. De voor- en nazorgruimte is voorzien van comfortabele ligstoelen. U krijgt uw eigen stoel waar u op uw gemak kunt wachten tot de geneesmiddelen zijn ingewerkt en u naar de behandelkamer kunt gaan. In het kastje naast uw stoel kunt u uw kleding en schoenen opbergen. U kunt uw eigen T-shirt of hemd aanhouden en krijgt van ons een papieren onderbroek, slippers en een badjas.

Na de behandeling serveren we koffie en thee en rond het middaguur een lunch.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.