Informatie over Verpleegafdelingen

Printervriendelijke versie

De verpleegafdelingen in ons ziekenhuis hebben kamers voor 1, 2 of 4 personen. Bij de kamerindeling houden we zoveel mogelijk rekening met de aard van de (verwachte) behandeling en de ernst van de ziekte. Op de verpleegafdeling heeft u een kennismakingsgesprek met de verpleegkundige. U spreekt daarin ook af wie van uw familie of kennissen als contactpersoon optreedt naar het ziekenhuis. In principe verstrekken wij alleen informatie aan deze persoon.

Tijdens uw verblijf in het ziekenhuis draagt u, in verband met uw veiligheid, een polsbandje met daarop uw naam, geboortedatum en afdeling en de naam van de behandelend arts. Het bandje is bedoeld om persoonsverwisseling te voorkomen.

Post wordt bij u op de kamer bezorgd. Wilt u zelf post versturen? Dan kunt u deze bij de afdelingssecretaresse inleveren. In de ziekenhuiswinkel kunt u kaarten en postzegels kopen. Buiten bij de ingang staat de brievenbus van Post NL.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.